NO*SivCat's

Et bittelite Kurilean Bobtail oppdrett!

NO*SivCat's er et lite oppdrett av Kurilean Bobtail

 

Fokus er at kattene som blir avlet frem hos oss er sunne, friske og har et godt gemytt - og gjerne rasetypiske!

 

Som oppdretter og medlem av en Rasekatt forening er jeg forpliktet å følge de lover og regler som er vedtatt, samt Norges Lover. Da betyr det at de kommer med stamtavle, kjøpekontrakt, helseattest, vaksiner og er selvsagt ID-merket.

 

Jeg medlem av Grenlandspusen katteklubb som er tilsluttet NRR - Norske Rasekattklubbers Riksforbund.

Fokus er gemytt og helse - ikke produksjon av masse kattunger

Til nå har jeg et kull i mitt stamnavn, samt et kull som jeg lånte på stamnavnet (NO) RGJ Cat's som eies av Galina Furholt.

For meg er det viktig at kattungene har friske og fine foreldre, med godt gemytt. 

Fremtidige kull?

Jeg har planer om et kull i år. Så fort neste løpetid kommer så skal Krøse-Maija få lov til å møte Dennis. Krøse-Maija er en Kurilean Bobtail langhårs jente, brunspottet tabby. Dennis er korthåret golden med klassisk tabbymønster. Kattungene kan bli både langhåret og korthåret.

Stå på venteliste for kattunge hos meg?

Jeg har ikke ventelister. Jeg ønsker å tilpasse hver enkelt kattunge til riktig eier og omvendt. Det viktigste for meg er fokus på at du som eier skal være eier for resten av denne kattens liv, og da er det viktig med en god match.

Jeg hører noen si oppdrettere med venteliste er de som er seriøse og flinkest, enn de uten venteliste - tja, meg bekjent så er ikke venteliste noen garanti for verken det ene eller det andre - dermed så avventer jeg heller hver kattunge og de som viser interesse der og da.

 
Kontakte meg allikevel?

Ja, selvsagt, send en melding via disse sidene så tar vi en prat rundt Kurilean Bobtail og kattunger.

Jeg har en Facebook-side for de som er interessert i å følge med på mine katter - og der har du også muligheten til å vise interesse når jeg har kattunger. Evt kontakte meg direkte på Messenger (Siv Cath. F. Brauter).

Gemytt

Helse

Lover og regler

Medlem av NRR/FIFé