Hvordan går du frem for å kjøpe en Kurilean Bobtail?

Først og fremst så er det viktig å vurdere oppdrettere av rasen! I Norge i dag er det 3 - 4 aktive oppdrettere. Dette er ingen stor rase i Norge!

I Russland og Ukraina er det mange oppdrettere. Men som følge av krigen som foregår i området er det ikke mulig å hente katt fra disse to stedene.

Det finnes oppdrettere i Finland, Sverige og Danmark, ved siden av Nederland, Frankrike og Ungarn, samt Italia og England.

Det viktigste er å spørre deg selv: Hva er det jeg ønsker med min katt?

Er den til kos, utstilling eller avl? En seriøs oppdretter kan gi deg råd uansett hva du vil!

De aller fleste ønsker katt til kos, da kan jeg garantere deg at du ikke vil bli skuffet :-)

Ønsker du katt til utstilling eller avl, ta kontakt med en oppdretter du føler du kan stole på. Denne har kanskje ingen katt til deg der og da, og har kanskje ingen planer, men kan sette deg i kontakt med en annen seriøs oppdretter som den kan anbefale. 

Det viktigste er at du ikke kjøper katta i sekken! Og husk, de fleste oppdrettere ønsker gjerne å beholde de beste kattene til utstilling og avl selv - men de kan ikke ha flere katter i hus. Da er for eksempel det å være forvert en ting man kan vurdere! 

Ta kontakt om du ønsker en prat om hvordan det fungerer å være forvert ELLER om du har lyst å ta en uformell prat om Kurilean Bobtail :-)

Klikk på lenken Oppdrettere, og velg den oppdretteren du ønsker å kontakte ELLER klikk på Om Kurilean.no og Kontakt oss, så sørger vi for at du kommer i kontakt med en oppdretter som har kull eller planlegger kull!

Share This Article

Forrige artikkel

January 17, 2023 • 1:31PM

Neste artikkel

February 2, 2023 • 3:31PM

From Our Blog